Το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και παραϊατρικό μας προσωπικό επιθυμεί να κάνει την παραμονή σας στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο όσο πιο άνετη γίνεται, σε ένα περιβάλλον που εμπνέει ασφάλεια.

Πριν την Εισαγωγή 

Προ-εγχειρητικός έλεγχος

Εάν πρόκειται να εισαχθείτε στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, βεβαιωθείτε ότι πριν την εισαγωγή σας έχετε ολοκληρώσει τον απαιτούμενο προ-εγχειρητικό έλεγχο σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Ο ιατρός σας θα πρέπει να σας ενημερώσει για το πότε θα κάνετε τον προ-εγχειρητικό αυτό έλεγχο.

Ιστορικό Ασθενούς

Είναι σημαντικό μαζί σας να έχετε αντίγραφα από οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία ή προηγούμενη εξέταση που αφορά τη νοσηλεία σας π.χ. ακτινογραφίες, αποτελέσματα εξετάσεων, διαγνώσεις κτλ.

Φαρμακευτική Αγωγή

Είναι σημαντικό να ληφθεί υπ’ όψη για τη θεραπεία οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή λαμβάνετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ή γνωρίζετε τα φάρμακα που λαμβάνετε.

Ενημερώστε τον ιατρό σας ακόμα και για φάρμακα χωρίς συνταγή (γενικής χρήσης, ομοιοπαθητικά, βότανα, συμπληρώματα κ.α.) τα οποία πήρατε το τελευταίο διάστημα, συνεχίζετε να λαμβάνετε ή τα έχετε σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, η φαρμακευτική αγωγή θα σας χορηγείται από το νοσηλευτικό προσωπικό, βάσει των οδηγιών του ιατρού σας.

Οι Καπνιστές

Είναι καλύτερο να αποφύγετε το κάπνισμα μια ημέρα πριν από τη χειρουργική επέμβαση, για σκοπούς μείωσης κινδύνου αναπνευστικών λοιμώξεων.