Όταν φτάσετε στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, να προχωρήσετε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών που βρίσκεται στο ισόγειο, για να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Βεβαιωθείτε ότι είστε στο νοσοκομείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν από τη χειρουργική επέμβασή σας, για να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα έντυπα και να μεταφερθείτε στο δωμάτιό σας.

Θα πρέπει να υπογράψετε το Έντυπο Συγκατάθεσης Ασθενή για την τήρηση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων (βάσει της πολιτικής προστασίας δεδομένων, Γενικός Κανονισμός ΕΕ 2016/679) και στη συνέχεια να συμπληρώσετε το Έντυπο Εισαγωγής Ασθενούς.

Για το λόγο αυτό απαιτείται να:

  • Παρουσιάσετε το δελτίο ταυτότητας σας ή το διαβατήριο σας.
  • Έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ιατρού σας.
  • Έχετε το ιατρικό ιστορικό σας: αντίγραφα από οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία έχετε, όπως ακτινογραφίες, αποτελέσματα εξετάσεων, διαγνώσεις, κατάλογο φαρμάκων που παίρνετε κτλ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εισαγωγής σας, ο ιατρικός σας φάκελος θα παραδοθεί στον υπεύθυνο του θαλάμου νοσηλείας και θα οδηγηθείτε στο δωμάτιο σας για να τακτοποιηθείτε. Το προσωπικό του Τμήματος Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών και των θαλάμων, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας παρασχεθεί το δωμάτιο της επιλογής σας, όμως δυστυχώς δεν είναι πάντοτε δυνατό να εγγυηθούμε τη διαθεσιμότητα του δωματίου που επιθυμείτε κατά την ημέρα της εισαγωγής σας.

Προσωπικά Αντικείμενα

Σας συστήνουμε να έχετε μαζί σας τα πιο κάτω προσωπικά αντικείμενα που θα σας είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο νοσηλευτήριο:

  • Είδη ατομικής υγιεινής, όπως οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σφουγγάρι πλύσης, σαπούνι, σαμπουάν μαλλιών, βούρτσα μαλλιών, πετσέτα προσώπου και μπάνιου.
  • Εσώρουχα, πιτζάμες /νυχτικό, ρόμπα και παντόφλες.
  • Γυαλιά μυωπίας, φακούς επαφής, ακουστικά βοηθήματα, τεχνητή οδοντοστοιχία κ.α. Φροντίστε να τα διατηρείτε στις προστατευτικές τους θήκες όταν δεν χρησιμοποιούνται, για να μην χαθούν ή καταστραφούν. Ίσως να θέλετε να φέρετε μαζί σας ένα βιβλίο ή το laptop/tablet σας.

Αποφύγετε να φέρετε μαζί σας οποιαδήποτε πολύτιμα αντικείμενα ή κοσμήματα καθώς το νοσηλευτήριο δεν φέρει καμιά ευθύνη για την απώλεια τους. Πληροφορείστε όμως ότι παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους ασθενείς να παραδώσουν τα πολύτιμα προσωπικά τους αντικείμενα για φύλαξη.