Επικοινωνήστε μαζί μας

T: +357 22 502130

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τμήμα Γυναικολογίας και Μαιευτικής

Το Γυναικολογικό / Μαιευτικό Τμήμα του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου διαθέτει 14 κλίνες, 3 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες τοκετών, 4 καρδιοτοκογράφους, 10 κρεβατάκια βρεφών και 2 πλήρως εξοπλισμένες θερμοκοιτίδες. Στελεχώνεται από έμπειρες μαίες και νοσηλεύτριες, έτοιμες να φροντίσουν τις επίτοκες και τα νεογνά καθόλη τη διάρκεια του τοκετού και την παραμονή τους στο νοσηλευτήριο.

Η λειτουργία των αιθουσών τοκετού και της αίθουσας νεογνών, βασίζονται σε πιστοποιημένες διαδικασίες και ιατρικά πρωτόκολλα για την ασφαλή και ποιοτική υποστήριξη και κάλυψη του τοκετού και των νεογνών.

Το νοσηλευτήριο διαθέτει μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα χειρουργών γυναικολόγων - μαιευτήρων, ικανών να εφαρμόσουν προληπτικές μεθόδους αναγνώρισης, αντιμετώπισης και παρακολούθησης ολόκληρου του φάσματος των γυναικολογικών καλοήθων και κακοήθων παθήσεων αλλά και πρωτοπόρων τεχνικών, όπως υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση και ρομποτική χειρουργική.

Οι χειρουργικές αίθουσες είναι πλήρως εξολισμένες με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, τα οποία πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και εξασφαλίζουν την επάρκεια όλων των μεθόδων αντιμετώπισης των γυναικολογικών παθήσεων. Οι ενδοσκοπικοί πύργοι τελευταίας τεχνολογίας και το ρομποτικό σύστημα Da Vinci, αλλά και η τεχνική υποστηρικτική ομάδα η οποία είναι διαθέσιμη συνεχώς, διασφαλίζουν την άρτια λειτουργία της μονάδας.

Το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο είναι ίσως το μόνο ιδιωτικό νοσηλευτήριο που εφαρμόζει συνεχώς από το 2014 τη ρομποτική χειρουργική στη γυναικολογία. Η εξειδικευμένη επιστημονική μας ομάδα έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο αριθμό επεμβάσεων σε καλοήθεις και κακοήθεις γυναικολογικές παθήσεις.

Ιατροί - Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι - Χειρουργοί Γυναικολόγοι - Μέτοχοι:

  • Δρ. Χρίστος Ριρής
  • Δρ. Ντίνος Μαυρομουστάκης
  • Δρ. Γιώργος Μάος
  • Δρ. Πάνος Λέρνης
  • Δρ. Άντρη Κάκκουρα

Ιατροί - Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι - Χειρουργοί Γυναικολόγοι - Συνεργάτες:

  • Δρ. Σόλων Ριρής
  • Δρ. Άγγελος Σιούτας