Κύρια αποστολή μας είναι η βελτίωση της ζωής και η διαφύλαξη της υγείας των ασθενών μέσω της πρόσβασης σε ένα οικονομικά προσιτό ολοκληρωμένο δίκτυο περίθαλψης και φροντίδας υψηλής ποιότητας, που παρέχεται με αφοσίωση, ακεραιότητα και σεβασμό προς όλους τους ασθενείς.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμα του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου είναι να ξεχωρίζει σαν ένα καινοτόμο, κορυφαίο περιφερειακό κέντρο υγείας, παρέχοντας άριστου επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και εξαιρετική κλινική φροντίδα επικεντρωμένη στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η λειτουργία μας περιστρέφεται γύρω από μια κοινή φιλοσοφία. Την ομαδική εργασία για προσφορά εξατομικευμένης φροντίδας ασθενών για βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας, βοηθά, όχι μόνο στην ικανοποίηση των ασθενών μας, αλλά και στην ανέλιξη του νοσηλευτηρίου μας σε ένα πρωτοπόρο πρότυπο ιατρικό κέντρο, έτοιμο να διαχειριστεί ό,τι χρειαστεί με επαγγελματισμό.

Ποιότητα: Με τον καθορισμό και την εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών και πρωτοκόλλων, έχουμε διαμορφώσει μια πιο ευέλικτη, ταχύτερη, και αποδοτικότερη οργάνωση που παρέχει εξαιρετική φροντίδα στον κάθε ασθενή ξεχωριστά, ανάλογη με τις ανάγκες του.

Σύμπνοια:  Η κουλτούρα μας για τη φροντίδα θα συνεχίσει να είναι αδιαμφισβήτητη στην αντιμετώπιση των ασθενών και των οικογενειών τους. Όλοι ανεξαιρέτως, οι ιατροί, το νοσηλευτικό και το παραϊατρικό προσωπικό, βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ασθενών μας με ενσυναίσθηση, ειλικρίνεια και ανοιχτό πνεύμα.

Ομαδικότητα: Συνεργαζόμαστε όλοι μεταξύ μας για να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας και μέσω της συνεχούς επικοινωνίας με αυτούς που υπηρετούμε και τις οικογένειές τους, έχουμε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης.

Συνεχής βελτίωση: Αναμένοντας ότι οι προκλήσεις του αύριο στο χώρο της ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης θα φέρουν και θα αναπτύξουν νέους και καινοτόμους τρόπους για την καλύτερη υγεία των ανθρώπων, είμαστε έτοιμοι να τους εφαρμόσουμε.

Σεβασμός: Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο και κατανοούμε πλήρως τη σημασία της εχεμύθειας για κάθε ασθενή που περιθάλπτουμε.

 

Η υγεία έχει όνομα!