Επικοινωνήστε μαζί μας

T: +357 22 502286

E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ογκολογικό Τμήμα

Το Τμήμα Αιματολογίας και Ογκολογίας του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου, καθιστά το νοσηλευτήριό μας ένα από τα καλύτερα στην Κύπρο στο θέμα της σφαιρικής αντιμετώπισης του καρκίνου και αιματολογίας

Προσφερόμενες υπηρεσίες: 
Το Κέντρο προσφέρει υπηρεσίες που αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων, στη διάγνωση και θεραπεία, καθώς και στην ανακούφιση και υποστήριξη ασθενών με διάγνωση καρκίνων, λευχαιμιών, λυμφωμάτων, μυελομάτων, αναιμιών, λευκοπενιών, θρομβοκυτταροπενιών και άλλων σπάνιων νοσημάτων του αίματος όπως αιμορραγιών, θρομβο-εμβολικών επεισοδίων, διαχείρισης μεταμοσχεύσεων και επιπλοκών μεταμοσχεύσεων, απλαστικών αναιμιών, ανοσολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, μυελοδισπλασιών και πάντοτε με σημαντικά υψηλά επίπεδα πλήρους ή μερικής αποθεραπείας ή προσαύξησης του προσδόκιμου επιβίωσης, καθώς και βελτίωσης της ποιότητας ζωής της συντριπτικής πλειοψηφίας των ασθενών του Κέντρου.

Μονάδες: 
Το Τμήμα συναποτελείται από πλήρως εξοπλισμένες, υψηλής τεχνολογίας Μονάδες το οποίο υποστηρίζεται αδιαλείπτως από ένα ευρύ φάσμα ιατρικών και χειρουργικών υποειδικοτήτων και υποβοηθητικών υπηρεσιών, οι οποίες θεωρούνται απαραίτητες για ασφαλείς και σύγχρονες θεραπευτικές και διαγνωστικές μεθόδους αντιμετώπισης ογκολογικών και αιματολογικών παθήσεων. 
Το Κέντρο οργανώνει συχνά «Εξειδικευμένες Υπο-ομάδες Κλινικών», όπως Χειρουργικής Μαστού, Γαστρεντερικής, Γυναικολογικής και Ουρολογικής Χειρουργικής οι οποίες πλαισιώνουν άρτια τις κύριες Μονάδες του Κέντρου. Προσφέρουν – εκεί που ενδείκνυται – νέα μεθοδευτικά πρότυπα ομαδικής πολυθεματικής αντιμετώπισης σοβαρών περίπλοκων ή αμφισβητούμενων ιατρικών προβλημάτων.

Υπηρεσίες και Εξυπηρετήσεις: 
Το Κέντρο αποτελεί ιδανική επιλογή για άτομα τα οποία αναζητούν τις πλέον αποτελεσματικές διαγνωστικές μεθόδους, μοντέρνες θεραπείες και σύγχρονες απαντήσεις σε δύσκολες ή – ενίοτε – καταστροφικές ασθένειες, όπως ο καρκίνος, λευχαιμίες, λυμφώματα, μυελώματα, θρομβοφιλίες, μυελοδυσπλασίες, αιμορραγίες, ανοσοκαταστολές, κυτταροπενίες, αναιμίες, υποβιταμινώσεις, αυτο-άνοσα νοσήματα και μυελοπαραγωγικές παθήσεις, οι οποίες τυγχάνουν επιτυχούς θεραπείας στις πλείστες των περιπτώσεων.

Προσοντούχο Ιατρικό και Επιστημονικό Προσωπικό: 
Διπλωματούχοι (Board Certified) ιατροί, εξειδικευμένοι επιστήμονες, εγκεκριμένες νοσοκόμες(οι) και όλοι οι άλλοι παραϊατρικοί τεχνικοί, οι οποίοι θεωρούνται απαραίτητοι παράγοντες για μια επιτυχή ολοκληρωτική ή εξειδικευμένη ιατρική αντιμετώπιση πλείστων όσων ογκολογικών και αιματολογικών παθήσεων, πλαισιώνουν επαρκώς τη Μονάδα του Κέντρου.

Ακαδημαϊκή Διαπίστευση του Κέντρου: 
Το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και το Τμήμα ένα πλήρως διαπιστευμένο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας/Saint George’s University of London Medical Program και χρησιμοποιείται ως Κέντρο εκπαίδευσης των φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστημίου. Ο Διευθυντής του Τμήματος, Δρ. Γεώργιος Μαρκουλλής, είναι καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου και επικεφαλής του προγράμματος εκπαίδευσης των φοιτητών στο Νοσοκομείο. Η διαπίστευση αυτή προϋποθέτει υψηλά πρότυπα και αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Συνεργασία με Κέντρα & Μονάδες του Εξωτερικού: 
Το Κέντρο διατηρεί στενές σχέσεις και συνεργάζεται με άλλες εξειδικευμένες Μονάδες παγκόσμιας εμβέλειας, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Ισραήλ, Ελλάδα, κλπ., προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για παραγωγικές και αποτελεσματικές συνεργασίες προς όφελος των ασθενών του Κέντρου. Ένα πρόσφατο επίτευγμα του Κέντρου είναι η συνεργασία του με το Ρωσικό Κέντρο "Lebedev Physical Institute, Protnivo" για θεραπεία ακτινοβολίας πρωτονίων, όπου το Κέντρο κατέχει κομβικό ρόλο στην κλινική διαχείριση των ασθενών που υποβάλλονται στην εξελιγμένη αυτή μορφή ακτινοθεραπείας.

 

Ιατρός Αιματολόγος / Ογκολόγος

  •  Δρ. Γεώργιος Μαρκουλλής