Στην εκπομπή «Είναι Θέμα Υγείας» στο ΡΙΚ, που μεταδόθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, η Δρ. Βασιλική Βούργα αναφέρθηκε στις αλλεργίες, την πρόληψη, τη συμπτωματολογία και τις θεραπευτικές επιλογές που προσφέρονται.

 

 

Η συνέντευξη του χειρουργού συνεργάτη μας Δρ. Σάββα Κ Χειριδη που πραγματοποιήθηκε στις 20/10/2020 στην εκπομπή "Είναι θέμα Υγείας" του ΡΙΚ.

 

 

Το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, αξιολογώντας διεξοδικά όλα τα τελικά δεδομένα, αποφάσισε ότι αυτά δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ένταξη του Νοσοκομείου μας στο ΓεΣΥ.

Για τούτο θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ιδιωτικά, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων ιατρικών υπηρεσιών και άριστη κλινική φροντίδα, με την ίδια αφοσίωση, επιστημονική ακεραιότητα και σεβασμό προς όλους τους ασθενείς μας.

 

The Hippocrateon Private Hospital, after thoroughly evaluating all given data, has decided not to join the General Healthcare System.
We will continue to serve our patients on a private basis, with the aim of providing upgraded medical services and excellent clinical care, with the same dedication, integrity and respect to all of them.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι τα περιστατικά με σοβαρές επιπλοκές μετά από επέμβαση καταρράκτη που ανακοινώθηκαν, ΔΕΝ αφορούν με οποιονδήποτε τρόπο το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο ή οποιονδήποτε χειρουργό οφθαλμίατρο που δραστηριοποιείται στο νοσοκομείο μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της επιστημονικής μελέτης πτυχιακής εργασίας του φοιτητή Guy Sydney της ιατρικής σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, υπό την επίβλεψη του καθηγητή του Δρ. Κωνσταντίνου Τσιουτή, στην οποία συμμετείχε το Νοσοκομείο μας μαζί με άλλα 9 δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Το θέμα της μελέτης αφορούσε την καταγραφή διαδικασιών και λειτουργιών σχετικά με την πρόληψη και τον έλεγχο των λοιμώξεων στα νοσοκομεία της Κύπρου. Τα αποτελέσματα αυτά φέρνουν το νοσοκομείο μας στην πρώτη θέση επιπέδου ADVANCED με μια πολύ υψηλή βαθμολογία (συνολική βαθμολογία 640 έναντι 475 των λοιπών νοσοκομείων).

Read more ...

Η ομάδα του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στους χώρους του Νοσοκομείου, μεταξύ των ωρών 10.00-14.00. Ελάτε να δώσουμε ζωή! Σας περιμένουμε όλους! Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στο τηλ.: 22 502004.
Η αιμοδοσία οργανώνεται εις μνήμη του Δρ. Χρίστου Μιχαηλίδη.

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι πρώτες χειρουργικές επεμβάσεις διόρθωσης στραβισμού σε ενήλικες και παιδιά στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, σε συνεργασία με τον Δρ. Αντώνη Χριστοφόρου από την οφθαλμική κλινική  LaserVision. Στη φωτογραφία είναι οι ιατροί και η νοσηλευτική ομάδα του χειρουργείου που συνεργάστηκαν για τις συγκεκριμένες χειρουργικές επεμβάσεις διόρθωσης στραβισμού.

 

H συνάδελφος μας Χριστίνα Σιαμπτάνη, από την ομάδα των Τεχνολόγων Ακτινολόγων του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου, παρευρέθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ στις 8 Νοεμβρίου 2019 και μίλησε για την Παγκόσμια μέρα Ακτινογράφων.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η ομάδα του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου, συμμετείχε στο Πανηγύρι Αγάπης του Ραδιομαραθωνίου 2019 στους Κήπους του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία.

Read more ...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30/09/2019, Ρομποτική Αποκατάσταση Μεγάλης Παραοισοφαγικής Διαφραγματοκήλης, σε γυναίκα 62 ετών από το Γέρι.

Read more ...

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του ιατρικού εξοπλισμού και κατ’ επέκταση των ιατρικών αναβαθμισμένων προσφερόμενων υπηρεσιών, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο ο πρώτος στην Κύπρο λαπαροενδοσκοπικός πύργος τεχνολογίας αιχμής 4Κ της εταιρείας Karl Storz Γερμανίας μέσω του οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα.

Read more ...

Οι νοσηλευτές μας Κυριάκος, Γιάννος και Κυπριανός, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σεμινάριο PHTLS (Prehospital Trauma Life Support) που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2019.

Read more ...

Την Τρίτη 06.08.19 πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο μας από την ρομποτική ομάδα του Δρ Κυπαρισσόπουλου μια εξαιρετικά καινοτόμα επέμβαση, που όχι μόνο έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Κύπρο, αλλά ανατρέχοντας στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε να περιγράφεται η ίδια επέμβαση σε ολόκληρο τον παγκόσμιο ιστό!

Read more ...

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Ακτινολογικού Τμήματος του Ιπποκρατείου Ιδιωτικού Νοσοκομείου, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί καινούριος αξονικός τομογράφος (CT) Philips MX 16 της προμηθεύτριας εταιρίας Medvision LTD του οργανισμού Κώστα Παπαέλληνα.

Read more ...

Το πέρασμα του χρόνου, η έλευση της εμμηνόπαυσης, καθώς και η χορήγηση φαρμάκων, χημειοθεραπειών και ακτινοθεραπειών, μπορεί να επιφέρουν ξηρότητα του κόλπου, πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή, ατροφία/χαλάρωση του κόλπου και ακράτεια ούρων.

Read more ...

Στις  4/6/2019  διενεργήθηκε στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, με μεγάλη επιτυχία, μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη επέμβαση σε ότι αφορά την επαναγγείωση χεριού μετά από ατελή μη βιώσιμο ακρωτηριασμό στο ύψος του καρπού συνεπεία εργατικού ατυχήματος.

Read more ...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ημερίδα Ενημέρωσης για τη Ρομποτική Χειρουργική  στην Κύπρο, που διοργάνωσε  η ομάδα Ρομποτικής Χειρουργικής του χειρουργού Δρ. Σάββα Κ.

Read more ...

Πρωτοποριακή επέμβαση για σπάνιο όγκο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Read more ...

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018, με απόλυτη επιτυχία, στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, η πρώτη στην Κύπρο Ρομποτική Λοβεκτομή για καρκίνο του πνεύμονα.

Read more ...

HIPPOCRATEON Private Hospital has completed more than 1,000 minimally invasive robotic surgical procedures since the introduction of Da Vinci Robotic Surgical System in 2008

Read more ...

Στις 25/07/2018 διενεργήθηκε στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, με μεγάλη επιτυχία, μια εξαιρετικά δύσκολη και πολύπλοκη επέμβαση σε ότι αφορά την αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή.

Read more ...

Στις 05/09/2018 πραγματοποιήθηκε στο Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο με απόλυτη επιτυχία, η πρώτη ρομποτική θωρακοχειρουργική επέμβαση στην ιστορία της Κύπρου, που αφορούσε 30χρονη ασθενή με ύποπτη εστία στο θώρακα.

Read more ...

Το Ιπποκράτειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο εγκατέστησε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων.

Read more ...

Το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, αξιολογώντας διεξοδικά όλα τα τελικά δεδομένα, αποφάσισε ότι αυτά δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ένταξη του Νοσοκομείου μας στο ΓεΣΥ.

Για τούτο θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ιδιωτικά, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων ιατρικών υπηρεσιών και άριστη κλινική φροντίδα, με την ίδια αφοσίωση, επιστημονική ακεραιότητα και σεβασμό προς όλους τους ασθενείς μας.

Aπό την Δρ Βασιλική Βούργα, Αλλεργιολόγο παίδων & ενηλίκων, Συνεργάτιδα του Ιπποκράτειου Ιδιωτικού Νοσοκομείου, τηλ 99-221598. Τις τελευταίες δεκαετίες τα αλλεργικά νοσήματα παρουσιάζουν παγκόσμια έξαρση, με επιπολασμό που αγγίζει το 45% σε πολλές χώρες (WHO & International Academy of Allergology). 

Read more ...